Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Ta råd i denna artikel till hjärtat och begå att förbättra ditt liv genom att sluta. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Sluta röka ett steg i taget. Avsluta är en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

TIPS! Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Ditt åtagande att sluta måste vara motiverat av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Belöna dig själv när du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Du kan bygga upp dina fördelar och gör varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

När du slutar röka behöver du en hälsosam sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid på dig kommer att vänta dig själv. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Tillämpa den kunskap du har lärt dig av ovanstående artikel idag.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.Source link