Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Motivation är den viktigaste faktorn när det gäller att sluta röka. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Det är inom dessa fördelar att du ska leta efter rätt motivation för att du ska kunna sluta. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Support Group

När du har bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökstopp, kolla din lokala recenter, kyrka eller gemenskapskollegiet.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken.

När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina intentioner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Åtta timmars sömn varje natt kommer att låta dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över otäcka begär.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Tänk på att använda nikotinersättningsalternativ när du slutar röka. Utdrag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

Försök inte själv detta. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill ändra.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som kommer att göra dig vill ha en cigarett Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Om du vill lyckas sluta röka, kommer du att måste hålla fast vid din plan, även när det blir svårt. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Genom att sätta några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link