Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Även människor med stark vilja har generellt problem med att sluta röka. Även om du är motiverad att sluta får du fysiska och psykologiska belöningar för rökning, och det kan vara svårt att ge upp. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allting till rörelse för dig.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta.

Att gå i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter samt förbättra din övergripande hälsa. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar avslutningsprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. När du tycker om att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i första hand.

Älskade Ones

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan också dina älskade. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Sluta bara – och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Låt inte dig själv bli en statistik.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Tänk på hur skadligt att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

När du tänker på att sluta cigaretter, anlita det som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. När du tittar sluta i ett positivt ljus blir det lättare att fortsätta jobba och sluta tidigare. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Dessa tankar kan säkerställa att du blir motiverad och påminner dig om dina skäl att sluta.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Nu ska du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Du kan använda ditt självförtroende och beslutsamhet för att sluta röka, så börja din quest med dessa tips idag. Underskatta aldrig vikten av beslutsamhet!Source link