Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Rökning är dålig för din hälsa och ofta en smärta i nacken. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. För att bryta denna fula vana, fortsätt läsa! Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Se till att du tar processen en dag då. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Du kan inte oroa sig för framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Siktmål

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Bara allvarligt att ha en önskan att sluta kan vara hälften av slaget. Tipsen här har förhoppningsvis gett dig lite ammunition som kan ta dig resten av vägen mot att sluta för gott. Använd rådet i denna artikel och befri dig från rökningens vana.Source link