Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Även om riskerna med rökning är kända, verkar de fortfarande ha svårt att försöka sluta med denna vana. Om det här gäller dig, så finns det några tips i den här artikeln som hjälper dig borta från denna vice. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller community colleges.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer spenderas göra något annat.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Begär din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, använd nikotintum eller hudfläckar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till att du ska sluta.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Till exempel, när du gör din första rökfria vecka, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sluta på sitt första försök. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett väljer du omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Försök aldrig att sluta röka själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Det kan innebära att du går till gymmet när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema.

Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du börjar minska på din tobaksbruk. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Du kommer att se många fördelar i din hälsa och livskvalitet efter att du slutat röka.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link