Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


De flesta som röker hatar vanan, och vill faktiskt sluta. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Läs igenom de olika tipsen i den här artikeln och avgöra vilka som kan gälla för din unika kamp med denna vansinne.

Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en lång process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Nikotinutbyte

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan ibland verka överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Gör en N.O.P.E. (inte en puff någonsin) upplösning. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att skapa den här personliga listan gör just det.

De första dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Få ett träningspass. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte att vara så svårt som det har varit tidigare. Detta kan också hjälpa dig att minska potentiell viktökning. Under träning produceras endorfiner, vilket kan hjälpa till att hantera symptomen av uttag.

Du har nu en bättre uppfattning om vad som är inblandat i att sluta för gott. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig, och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera de risker som rökning medför.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.Source link