Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Även för dem med extraordinära mängder beslut och engagemang är uppgiften att sluta röka svårt. Rökning ger en viss tillfredsställelse, även för dem som vill sluta. Att ta bort dig själv emotionellt från rökningens vana och avsluta det för gott, använd följande råd för att komma igång.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på gång varannan dag. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Kan hypnos fungera för dig? Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Nikotiners ersättningsterapi

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. När du bestämmer dig för att sluta röka, ta det dag för dag. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Sluta röka

Se om din rökningspersonal kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor att sluta röka. Det finns många produkter på marknaden som nu finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka, och dessa sträcker sig från vissa läkemedel som hjälper till att dra tillbaka till nikotinbytebehandlingar. Konsultera med din läkare för att bestämma det bästa handlingssättet när det gäller behandlingar.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Genom att använda råd från denna artikel och hålla fokus, är det möjligt att effektivt sluta röka. Din styrka och förmåga kan till och med överraska dig.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.Source link