Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Ganska mycket alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Om du verkligen vill veta vad det innebär att sluta röka för gott, läs vidare för hur du kan göra just det.

Support Group

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar, skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.Source link