Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Alla rökare förstår att de borde sluta. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. En ex-rökare vet vad hårt arbete det är att sluta, medan en icke-rökare inte har någon aning. Följande råd hjälper dig ut.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person gör saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Åtta timmars sömn varje natt tillåter dig att förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över otäcka begär.

10 minuter

TIPS! Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Tips! Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Det här hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara det svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det betyder att du inte kommer att ha något fysiskt trauma från att motstå dessa begär.

TIPS! När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången.

Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Om du gör det, kommer det verkligen att hjälpa till att hitta några bra avkopplingstekniker att använda när du känner att stress börjar bygga upp. Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

Försök träna för att ersätta din rökning vana. Din hjärna släpper ut endorfiner efter att du har tränat, vilket förbättrar ditt humör. En träning är också en utmärkt distraktion från dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Skapa en lättillgänglig lista över dina bästa motivationer för att sluta. Varje gång du känner en svaghet i din beslutsamhet, upprepa dessa skäl högt upprepade gånger tills dina önskningar löser upp. Det här är ett enkelt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare än att röka.

TIPS! Du kan hitta stöd i form av onlinebaserade forum. Det finns många platser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka.

Många människor har en oral fixering och det är anledningen till att de röker. Om detta gäller dig, behöver du helt enkelt hitta andra metoder för att lugna den fixeringen. Många människor som slutar röka tycker att det är användbart att bära tuggummi eller hård godis på dem hela tiden. Medan det finns de som uppfyller deras begär genom elektroniska cigaretter.

Massor av människor som lyckats sluta röka uppnår detta genom att skapa en annan synvinkel. Om du tittar på att röka som något du tar dag för dag, kommer du att få en lättare tid att lyckas. Också, försök att ändra din rutin så mycket som möjligt för att ändra din övergripande livsstil.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada för dig. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link