Kick din nikotinavgift och sluta röka med dessa enkla tips


Många människor kan inte sparka nikotin, även om de vet att de påverkar deras hälsa negativt. Om du är bland dessa personer, erbjuder följande artikel dig några bra råd som hjälper dig att bli fri från denna missbruk. Applicera så många som nödvändigt så att du kan komma på väg att sluta röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål när du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Övning kan göra en mycket effektiv stress och att få en hälsosammare inställning. Om du är ny att träna, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

TIPS! Om ditt hem luktar av rök, rengör det noggrant. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.Source link