Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Vissa tror att stoppa rökning är lika enkelt som att skräpa sina tobaksprodukter och utöva stark viljestyrka för att slå tillbaka begär. Medan detta verkligen hjälper, behöver det inte vara så svårt. Det finns många verktyg och tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka framgångsrikt.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka . Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det här kan eventuellt vara en nudge i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta lättare, till exempel antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att krävningarna överväger dig, kompletterar du försök med nikotinersättningsprodukter såsom nikotingummi eller fläckar.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligtvis att gått.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotiners ersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan försöka använda nikotinersättningsterapi om du har nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, gå ut till filmerna. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Gör inte det själv. Förtjänar hjälp av dina vänner och familj.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar att träna, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, chatta med en vän, så du tänker inte på att röka.

Ett litet steg mot att sluta är att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan vara ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Om du röker inuti ditt vardagsrum, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, draperier och gardiner, också. På detta sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Tips! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ta dig till exempel en film efter en vecka att vara rökfri.

Sätt listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Det kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstider.

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation. Det här kan innebära att motivationsmeddelandena sätts på din kontorsmur eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

De första sju dagarna av ett sluta rökningstest är det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter det skedet blir dina begär mest psykologiska. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

TIPS! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta.

Du har kanske tidigare använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om du gör det, måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. Om du kan ta itu med den underliggande frågan vill du inte röka lika mycket.

Skapa en verbal lista med anledningarna till varför du måste sluta. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Det här är ett enkelt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare behov och behov.

TIPS! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet.

Ta dig tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv dem ner de bästa få anledningarna till ett papper och håll dem praktiska i fickan. När du har ett lust att röka, dra ut din lista med orsaker och påminna dig själv om varför du slutade i första hand.

Har ett belöningssystem upprättat för när du försöker sluta röka. Du kommer att spara mycket pengar när du slutar köpa cigaretter. Det här materialet nytta av att undvika att röka kan vara en bra motivator för att hålla fast vid det.

Berätta för dig omkring dig att du slutar cigaretter. Om många människor är medvetna om att du försöker sluta röka, känner du dig mer ansvarsfull. Du kommer vara ovillig att göra dig besviken eller inte uppfylla dina förväntningar. Denna önskan att lyckas kan hjälpa dig att hålla dig borta från att röka cigaretter när sakerna blir svåra.

Tips! Det bästa stället att börja när du slutar röka är att bara sluta. Det mest effektiva sättet att sluta slutar bara.

Djup andning kan hjälpa till att bekämpa cigarettbehov. Andas in genom dina näspassager medan du räknar till tio. Håll in andan och släpp sedan det genom munnen medan du räknar till tio. Denna andningsövning kommer att minska dessa begär och låta dig fokusera din uppmärksamhet någon annanstans.

Du borde nu ha en arsenal tips för att hjälpa dig sluta röka. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om stoppet, och dess frestelser, kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.

Vill du studera mer information om Array? Du har hittat rätt plats. Du kan använda dessa tips om att utöka din kunskap och din chans till framgång. Ovanstående bit har gett dig allt du behöver veta om.Source link