Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Rökning har en myriad av negativa effekter på både din hälsa och de som finns runt dig. Cancer, hjärtsjukdom, emfysem – det här är bara några av de många hälsoproblem som har knutits till rökning. Forskning har visat att andrahandsrök orsakar farliga hälsofrågor också. Detta är bland de bättre skälen till att sluta. Följande artikel kommer att visa tips som kan hjälpa dig att lyckas med att sluta röka och leda en hälsosammare livsstil.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kanske kan . Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa längtan, få känslomässigt stöd och hitta nya icke-rökare.

När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Sluta röka

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Använd Internet för att hitta stöd. Delta i online supportgrupper. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kommer de som går igenom samma sak som du är bättre att förstå dina kampar.

Gör valet att inte röka alls. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Tips! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Sluta röka i ögonblicket. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Bland de sjukdomar som rökning kan ge är lungsjukdomar, hjärtsjukdomar och emfysem. Du måste inse att begagnad rök är lika farlig, om inte mer farlig för människorna runt om dig, och du sätter din hälsa i fare också. Det hoppas att de råd du har läst hjälper till att skapa en grund för att sluta.Source link