Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Det finns många fördelar som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka.

Att skriva ner saker kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från den här transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du överlåter folket runt du med den här informationen, kommer de att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara vad du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Övning kan också vara en mycket effektiv stressavlastare. Om du för närvarande inte är i bästa form bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala om till en läkare innan du börjar träna rutin.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Fördröja rökstoppet i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden . Om du fortfarande vill ha en cigarett, fortsätt bara att upprepa denna process om och om så ofta som du behöver.

Älskade

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. är avgörande för att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte lätt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Din primärvårdsperson kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Om du inte kan sluta kall kalkon kompletterar du försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller patchar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Tips! Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Långt från att vara ofarlig, kan man använda andrahandsrök för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraheringar, till exempel bra böcker eller läs en bok.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Om detta inte räcker för att få dig att sluta, kan du använda de användbara tipsen ovan för att hålla din motivation hög. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Förr än du kan förvänta dig, kommer du att skörda belöningen att inte röka.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Denna artikel har gett mycket information om. Genomför nu de råd du just har läst.Source link