Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Många vill sluta, men få lyckas faktiskt. Den här artikeln kan hjälpa dig att ge dig den motivation du behöver för att slutligen sparka vanan för gott. Sedan kan du använda dem dagligen och sluta en gång för alla.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

TIPS! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter cravings.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Det är möjligt att hitta stödgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Älskade

TIPS! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Sluta röka

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika känslomässiga kamperna som följer med den här resan.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Var inte en statistik.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina kvarvarande dagar och år, eftersom du vet att rökning inte längre är något du behöver göra. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link