Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Denna artikel har massor av tips som hjälper dig att sluta röka.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du är tillåtas att hänge sig. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Det bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

När du arbetar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturell utflykt.

Sluta röka

TIPS! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till att röka . Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom kommer du att sluta bra.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Använd några av de tips du har läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.Source link