Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Även om det har bevisats gång på gång att nikotin är hemskt för hälsan, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om du själv har kämpat för att sluta röka, kan den här artikeln hjälpa till. Applicera de tips som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håll nivån på nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka.

Om du röker i ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

Detta råd ger dig en solid grund för att du kan börja eliminera cigaretter från ditt dagliga liv. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ge dig själv chansen att sluta röka och få detta smutsiga och dödliga hot ut ur ditt liv. Du kommer att skörda fördelarna med detta beslut varje dag med bättre hälsa, vitalitet och mycket mer förändring i fickan!Source link