Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Håll dessa fördelar i ditt sinne och samla tekniker som är till hjälp, som de som följer av artikeln nedan, för att hjälpa dig. När du behöver lite extra hjälp, kom ihåg vad du kommer att lära dig här idag, så att du med stolthet kan säga att du är en icke-rökare.

Om du absolut måste ha en cigarett som använder stalling taktik. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Fokusera på att komma igenom en dag utan att röka.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Secondhand Smoke

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du är sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte trivs så mycket.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. De flesta som slutar göra det på grund av brist på viljestyrka.

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Det är bäst att undvika situationer och aktiviteter där du normalt skulle tända när du försöker sluta röka. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Titta på vad som ledde till misslyckandet och ta reda på hur du kommer att undvika det här gången. Om detta händer i framtiden kommer du att veta exakt hur man ska övervinna det.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Oavsett om det kan vara en familjemedlem eller en vän, öppna och dela med dig vad du tycker om frestelsen du upplever. Inte bara handlar det om att prata i telefonen avleda dig från ditt begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Du är redan medveten om fördelarna med att sluta röka. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Använd dessa riktlinjer när du har ett begär eller när du inte känner dig motiverad. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.Source link