Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta bra.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, samt mot stödgrupper och andra informationskällor.

Håll dig kommit

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Det här kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det här gör att du kan bekämpa eventuella uppmaningar eller frestelser som du har under dagen.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För de flesta människor stannar de sent om natten och ökar cigarettbehovet.

Det är mycket sant att många människor är redo att sluta röka, men de vet bara inte var de ska börja. Typiskt, när en person försöker sluta, har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. Applicera råd från den här artikeln till din egen genomtänkt anpassade plan och förhoppningsvis kommer du snart att vara en icke-rökare!Source link