Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Som vi ses i vetenskapen vet vi att nikotin som finns i cigaretter är verkligen beroendeframkallande. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Undvik att gå kallt kalkon.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Älskade Ones

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Träning kan hjälpa till att lätta på stress.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre när du har slutat röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Sluta röka

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Om du använder tipsen i den här artikeln kommer du att få en mycket enklare tid att sluta. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link