Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det här är de svåraste sakerna du någonsin kan försöka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod har bara en 5 procents felfrekvens. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och vägledning för att sluta. Stödgrupper finns på rekreationscentra, högskolor, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Övning är ett bra sätt att lindra stress som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Snäpp till en läkare innan du börjar träna rutin.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett, fortsätt försök med den här metoden.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som är tillgängliga för att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du tidigare inte kände till.

Tips! Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Du bör inte försöka axla hela bördan för att röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik hjälper dig i ditt försök att sluta.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att styra ner det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan också försöka bara röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska rökning.

Tips! Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Om du rökt, inne i ditt hus, när du slutar. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Skriv in denna belöningslista på ett märkbart sätt plats där du ofta kommer att få ögat. Detta kan bara bidra till att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Tips! Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Några människor tycker om det här.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra detta kan se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Att sluta röka är en av de hårdare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Lätta smärtan av processen med de tips som ges i den här artikeln. Med den här hjälpsamma informationen och ditt hårda arbete kan du sluta röka.

Att lära sig allt du kan om Array kommer att tyckas svårt att göra om du inte är klar över var du ska börja. Var säker på att du har en solid förståelse innan du fortsätter. Använd alla tips, råd och knep här för att göra dina erfarenheter bättre.Source link