Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Du kommer ofta att höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska gå om det. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. Följande artikel erbjuder välbehövlig hjälp för alla som försöker sluta röka.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök inte åka kallt kalkon.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Se till att du äter bra. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. De konstanta begären kan överväldiga dig. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

Sluta röka

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag detta Artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Allt du behöver göra är att komma ihåg orden i den här artikeln, och på nolltid kan du sparka din rökning vana.Source link