Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa hälsoeffekter för dig och de människor som finns omkring dig. Rökning leder till emfysem, hjärtsjukdomar och hjärtattacker. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är ytterligare en anledning till att stoppa rökning är så viktigt. Följande artikel ger dig råd om att du slutar effektivt.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor du har slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut på en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig vid din resa.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara sluta. Att stoppa är det bästa sättet att verkligen sluta. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Rökning är inte bara ohälsosam, men det är också farligt. Hjärtattacker, emfysem och lungcancer är bland de vanligaste hälsoriskerna som är förknippade med rökning. Det är också bevisat att den begagnade röken är farlig för dem omkring dig, och kan leda till sin sjukdom också. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att bli framgångsrik i ditt försök att sparka vanan.

Tips! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.Source link