Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Applicera vad du vet så att du kan sluta röka för gott.

När du känner trängsel för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, då försök att sätta av din första så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta röka är en process. Tänk inte ens på framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en rökfri framtid.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Hypnos har visat sig vara ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Sluta röka

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Denna teknik kommer att få dig till en tankesättning att sluta röka.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och hälsosammare utan att röka. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link