Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


De säger att sluta röka är extremt svårt. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som bäst passar dig och din situation. Läs vidare för några bra tips och råd som kan hjälpa dig att hitta ett smärtfritt sätt att sparka vanan.

Kallt Turkiet

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig hur du klarar av de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, tricks och tekniker som hjälper dig med. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person gör saker på egen väg. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker, kan du då titta på ett längre engagemang.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle kunna uppleva. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. På så sätt kan du bekämpa alla brådskande eller frestelser som du har under dagen.

Ta hänsyn till effekterna på din familj som kan orsakas av din dåliga rökning vana och använda den som motivation för att hjälpa dig att sluta. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.Source link