Kick Din Rökvanlighet En gång och för alla


Om du vill bli framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Om du kan sluta röka, är de fördelar du får många. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Siktmål

TIPS! Innan du börjar din plan att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Du behöver hjälp av andra under denna process.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du ofta röktar i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körspelllista.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

TIPS! Få mycket stöd. Få hjälp av dina vänner och familj.

Sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Du vill inte vara en annan statistik.

Kom ihåg att du kan ha ett liv utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge du är förbunden. Om du är fullt medveten om alla motivationsfaktorer och bakomliggande drivsystem bakom ditt beslut, blir det lättare att fortsätta. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.Source link