Kick Din Rökvanlighet En gång och för alla


Avsluta är mer än att bara kasta bort dina cigaretter och vara starkare än dina begär. Dessa saker kan hjälpa, men sluta behöver inte vara så svårt. Det finns många verktyg och tekniker tillgängliga för att sluta röka framgångsrikt.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person uppnår sina mål olika. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.Source link