Kick Din Rökvanor En gång och för alla


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, kommer många av dessa klagomål från det faktum att få personer vet hur man gör det framgångsrikt Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Följande tips hjälper alla att sparka vanan.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Om du vill sluta röka, besök din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.