Kick Din Rökvanor Med Dessa Nyttiga Tips


Flertalet rökare är väl medvetna om de därmed sammanhängande riskerna, men ignorerar dem tydligt. Problemet är att sluta är ingen promenad i parken. Många försök, men ständigt komma tillbaka till vanan, eftersom det är så starkt beroende och slutar är skrämmande. Följande artikel kommer att lära dig hur du äntligen ska bli av med denna vana.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång promenad. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Älskade Ones

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Kommunicera ditt behov av stöd, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka en halv cigarett istället för en full cigarett.

Skapa själv en incitamentsplan. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du applicerar dig själv. Nyckeln till att sluta är återstående bestämd och följa de riktlinjer du själv har fastställt för att hjälpa dig att uppnå detta mål. Om du följer detta steg och använder de råd som delades i den här artikeln borde du snart leva ett rökfritt liv.Source link