Kick Din Rökvanor Med Dessa Nyttiga Tips


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Tips och tekniker från följande artikel hjälper dig att ta det viktiga första steget till ett rökfritt liv.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Älskade Ones

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.Source link