Kick Din Rökvanor Med Dessa Nyttiga Tips


Även om många människor tänker sluta röka, tror de ofta att de saknar viljan för denna svåra uppgift. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att ge dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Avsluta kallt Turkiet

Sluta röka så fort du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker sluta kalla kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det brukar inte hända över natten. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Sluta rökaSource link