Kick habit med dessa tips för att sluta röka


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för varje person. Du kommer att behöva göra din forskning och ta reda på vilka metoder som fungerar för dig. Prova några tips nedan för att upptäcka att sluta kan vara mindre svårt än du trodde.

Support Group

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Gör inte det själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Practice blir en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. I stället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

TIPS! När ett begär kommer att äta efter att du slutat röka, räcka för grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

Att sluta röka är inte alltid det enklaste att göra, och det finns inte en metod som fungerar för alla. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Försök med dessa tips och du kan bli chockad.