Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Det är ingen hemlighet att röka är skadligt för din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret inte har gått, upprepa det steget så många gånger som behövs.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i våg.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Sluta röka

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de som är friskare.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

TIPS! Gör inte allt detta själv. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation för att sluta röka högt. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt och hållet.

Tips! Sluta röka om du verkligen vill sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning vana. När du har tagit itu med detta problem tenderar rökning snarare att gå bort.

Många människor som försöker sluta röka bär hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa föredrar att ersätta riktiga cigaretter med elektroniska cigaretter.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Det kan bara vara det som håller dig motiverad när du känner frestelse.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link