Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Att nikotin är beroendeframkallande är ett välkänt, vetenskapligt faktum. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Att veta vad som krävs för att avsluta framgångsrikt kommer att hjälpa dig att ta över abstinenssymptomen, så läs vidare för att hitta tips som kan hjälpa dig att lyckas.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.Source link