Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare, kan du sedan titta på ett längre engagemang.

TIPS! När du väl har bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från triggarna som får dig att känna dig som en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Försök att hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir det svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. När 48 timmar har gått, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Dessa symtom är inte lätta att hantera, men är inte nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Idag är dagen för att sluta röka! Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! För att sluta röka, försök skapa en lista över sätt du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Tala med din läkare om receptbelagda läkemedelslösningar för att hjälpa dig att sparka vanan. Det finns flera produkter tillgängliga för dem som försöker sluta. Det finns så många potentiella behandlingar tillgängliga, inklusive terapi och mediciner för att hjälpa dig att övervinna tobaksberoende. Ha en chatt med din läkare om din rökvanor och se vilka tekniker de rekommenderar för att sluta.

Sluta röka

Öka din konsumtion av grönsaker, frukter, frön och nötter när du slutar röka. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper till att sluta röka av flera skäl. För en sak, med denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link