Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Rökning är en vana som är ohälsosam. Inte bara kommer denna vana att ge negativa konsekvenser för din hälsa, det kan också få negativ konsekvens för dem i närheten av dig. Om kan orsaka hjärtattacker, emfysem, lungcancer, halscancer och många andra allvarliga hälsofrågor. De människor som andas i din andrahandsrök är också i fara. Det är därför det är viktigt att sluta. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig många tips som bör hjälpa dig att avsluta.

Sluta röka

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla rökfria dagar kommer snart att ge upphov till en rökfri framtid.

Sluta röka

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begär för en cigarett.

Alla vet att rökning är farlig och extremt ohälsosam. Det finns farliga hälsorisker kopplade till rökning, med de största som är lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Inandning av andras rök är också riskabelt, och rökning utgör ett hot mot någon nära dig. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.Source link