Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Många tycker att det är svårt, eller att de saknar viljan att sluta röka framgångsrikt. Dina första steg till framgång kan göras lite lättare genom att läsa och använda de råd och tips du hittar i den här artikeln.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Förfråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver stödgrupper.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Varje år använder tusentals människor tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökningberoende.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Siktmål

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga malen.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Kraven kan vara överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter ska du fortfarande röka.

Att bestämma att du slutar röka kan vara mycket svårt, men det är ett ultimat givande beslut som du aldrig kommer att ångra. Det är dock inte omöjligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål tidigare än du trodde.Source link