Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Många tycker om att sluta röka men är så säkra att de kommer att misslyckas att de aldrig ens försöker. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och sluta faktiskt.

Sluta röka dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökningstopp. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. En gång stannar den, så var bara tålmodig.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväga att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Många människor vill sluta röka, och ändå försöker så få av dem faktiskt. De som lyckats sluta röka brukar ha ett steg för steg plan, och en del bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link