Kick habit på ingen gång alls med dessa användbara tips


Som vetenskapen har visat är nikotin i cigaretter mycket beroendeframkallande. Att sluta är en riktig kamp mot dig själv och dina vanor. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Avsluta kallt Turkiet

Sluta röka så fort du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Tips! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Gör en lista för dig själv.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

När ett begär kommer på att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.Source link