Kick habit på ingen gång alls med dessa användbara tips


Det är ingen hemlighet att rökning är skadlig för din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att detta kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, eller kyrkor lokalt.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta är svårt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Sluta röka

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra en märkesbrytare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som underlättar att du slutar röka.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta ökar din chans att lyckas sluta röka.

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

De flesta ex-rökare du vet antagligen hittade inte framgång deras första försök. När du slutar, ta det dag för dag. Om du börjar röka igen, ange ett slutdatum och återgå till spår. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Sluta röka

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Försök att inte röka så mycket. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar att sluta röka.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link