Kick habit på ingen gång alls med dessa användbara tips


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, kommer du att hitta det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. Följande tips hjälper alla att sparka vanan.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Få en annan distraktion då.

TIPS! Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din gärning.

Taper ner din rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Få support via onlineforum och supportgemenskaper. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Hälsostatistiken indikerar tydligt ett stort antal dödsfall som direkt hänför sig till rökningssigaretter. Bli inte en statistik.

Om du redan har försökt sluta och inte lyckats, känner du dig inte avskräckt. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Titta på vad som ledde till misslyckandet och ta reda på hur du kommer att undvika det här gången. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i framtiden.

Vid denna punkt bör det vara klart varför att veta de bästa metoderna för att sluta röka är viktiga att förstå. När du är medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det blir det lättare att sluta röka. Att utnyttja denna information kommer att förbättra din förmåga att slå din missbruk av cigaretter.Source link