Kick habit på ingen gång alls med dessa användbara tips


Varje rökare är medveten om att de borde sluta. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Läs vidare för att ta reda på vad som har fungerat för andra ex-rökare.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta kan vara en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Ta vad de har lärt sig och genomföra sina tekniker i ditt liv för att hjälpa dig att sluta.Source link