Kick habit på ingen gång alls med dessa användbara tips


Många tänk på att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna bort och villiga att sluta. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns otaliga metoder som hjälper dig att sluta röka.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Se till att du går om det ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret för en cigarett verkar överväldigande. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Hitta support via olika onlinefora och samhällen. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

När du läser den här artikeln kan du veta hur man slutar röka. Även om det kan ta ett tag och du fortfarande kommer att kräva cigaretter, kommer tipsen ovan att hjälpa dig att sluta röka lättare.Source link