Kick habit på nolltid alls med dessa användbara tips


Idag vet alla att rökning är ohälsosamt, men det är fortfarande extremt svårt att sluta. Om du verkligen vill sluta röka, kanske är ett tryck i rätt kurs allt du behöver. Dessa tips kommer att sluta röka mycket enklare.

Sluta röka gradvis. Undvik att gå kallt kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Siktmål

Ta saker dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan hjälpa till att nätverka med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Undvik att dina triggare slutar röka med mer framgång. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite tid, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Varje liten sak du kan lära dig om att sluta röka kan göra det lättare att lyckas. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Genomför de tidigare tipsen och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.Source link