Kick habit på nolltid alls med dessa användbara tips


Några personer tycker att försök att sluta röka är bland de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Kom ihåg att olika lösningar fungerar för olika människor. Du kan behöva göra dina läxor och hitta metoder som passar dina behov. Börja med följande råd, och det ska ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

Begär din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv . Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att sluta framgångsrikt.

Nikotinutbytesprodukter

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Efter detta ökar långsamt din belöning tills det är uppnått att du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Även om folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare . Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, uttagssymptom och till och med irritabilitet.

Att sluta röka är inte alltid det enklaste att göra, och det finns inte en metod som fungerar för alla. Låt inte detta avskräcka dig, det är möjligt för dig att sluta. Använd de råd du läser här i kombination med din egen forskning för att utforma en solid avslutande plan. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.Source link