Kick habit på nolltid alls med dessa användbara tips


Att sluta röka handlar vanligtvis om att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns många verktyg och tekniker som är tillgängliga för att sluta röka framgångsrikt.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla använder olika metoder för att göra saker. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Sluta röka dagligen. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för nikotinersättningsmedel.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Försök inte sluta röka utan stöd. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är, hjälper dig att sluta.

Secondhand Smoke

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

TIPS! Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på de dåliga.

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kan emellertid lättare motstå dessa känslor om du följer noggrant de råd som ges här.Source link