Kick habit på nolltid med dessa användbara tips


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som finns i artikeln nedan. Följ de råd som ges, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Att skriva något ner kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Du kan också sänka din stressavlastning genom träning. Om du inte har tränat regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök är farlig och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de du älskar mer hälsosam.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att påminna dig om att du måste sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Det här är en bra utgångspunkt för din rökningstussresa. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din cigarett för första morgonen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett helt och hållet för att minska rökning.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Att dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

Håll dig borta från de situationer där du normalt skulle röka.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att hjälpa dig med dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Du har antagligen märkt att din rökning vana blir sämre i stressperioder. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. Se om meditation eller yoga hjälper till att förbättra de stressiga känslorna, eftersom de är långt hälsosammare alternativ än att röka.Source link