Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Det kan vara lätt att starta din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, bara för att erkänna nederlag någon gång på vägen. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Applicera kunskapen i den här artikeln för att hjälpa dig att permanent sluta röka vanan.

Hitta metoden att sluta som kommer vara enklast för dig. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna som du går igenom.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka . Att sluta röka är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Det kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas ökar, och dina mål är uppnåliga.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Hitta stöd via online formulär och meddelandekort. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängseln någonsin slår.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Det här är inte heller lätt, men när du inte längre är fysiskt beroende av nikotin, kommer du att ha en mycket enklare tid motstå begär.

Du kommer att känna dig mer optimistisk om resten av ditt liv, för att du förstår dig kan sluta röka och leva en hälsosam livsstil genom de kommande åren. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link