Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Hälsoriskerna med rökning är ingen hemlighet, men det gör det inte alltid lätt att sluta. Du kan behöva lite hjälp om du vill sluta röka. Dessa tips är utformade så att de börjar sluta lite enklare.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

10 minuter

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Klipp tillbaka på rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Undvik att röka när du först vaknar. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Tips! Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

NEJ måste vara en del av din mantra. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Med några enkla tekniker i din arsenal, vinner du kriget mot rökning. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Du kommer bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link