Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har om någonting, desto mindre förvirrande blir det. Tipsen i denna artikel erbjuder välbehövlig hjälp till alla som verkligen vill sluta röka.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortsätter och röker, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att vara spenderade att göra något annat.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att gå kallt kalkon.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömande. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta är svårt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett för dagen. Ett annat alternativ är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle uppleva.

Utövande utsläpp endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotin cravings. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Sluta röka

Tala med din läkare om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Det finns många framsteg på marknaden nu tillgänglig för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutar röka en gång för alla.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Rådgivning kan ge upphov till dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning vana. När känslomässig stabilitet är intakt, är det lättare att sluta röka.

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär för en cigarett. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer att leda till syre i kroppen, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Djup andning kan göras var som helst och lätt läras.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte att dieten och försök att sluta röka samtidigt. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd.

När du väl väljer att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. De flesta som slutar för bra har gjort flera försök tidigare innan de slutligen lyckades. Om du har ett bakslag, identifiera faktorer som ledde till ditt återfall och sedan gå upp och gå igen.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link