Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta vad du lär dig och använd för att äntligen släppa vanan för gott.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller community college, kyrka eller community college.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Detta ökar din sannolikhet att sluta för gott.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Även om du tar den cigaretten kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

TIPS! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt för dig att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa denna personliga lista gör det här.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål och tidshorisont när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kanske upptäcker att några effektiva alternativ inkluderar träning, lär dig en ny skicklighet eller hobby, eller ansträngande träning under höga krav. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel eller läs en bok.

Ett litet steg mot sluta kan vara att byta till ett annat cigarettmärke. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig på vägen för att försäkra dig om att du slutar helt.

Få support via onlineforum och supportgemenskaper. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Hur kommer du att hantera stressiga tider? När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge dig in på dessa frestelser, kommer du vara mer benägna att inte fånga en snabb rök.

De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar, ta det dag för dag. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett slutdatum och återgå till spår. Fortsätt sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Det absolut bästa råd du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta. Stanna bara och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina återstående dagar och år, eftersom du vet att rökning inte längre är något du behöver göra. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.

Som ett extra incitament att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Du vill inte vara en statistik.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Detta material ger dig en bra information om Array. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link